Ed´s övriga tjänster

Även om vår kärnverksamhet är trappstädning kan vi erbjuda våra avtalskunder ytterligare tjänster. Ed’s  är ett företag med höga ambitioner och stora krav på perfektion. Med erfarenhet sedan 1989 har vi hunnit etablera oss som ett kunnigt, pålitligt och noggrant företag med många nöjda kunder. En kort sammanfattning av de övriga tjänsterna:

 

Bodstädning har vi hållit på med sedan 1989 och har ett väl fungerande upplägg. Förutom den vanliga veckostädningen så gör vi en gång per månad en större insats. Vilka moment som ingår framgår i varje enskild städinstruktion. En gång per månad gör vi även egna städbesiktningar för att kontrollera att städning är utförd enligt instruktion och städschema.

Sedan 1989 har vi varit verksamma inom byggstädning. Vårt städsystem går inte bara ut på att städa, men på att följa upp samtliga moment inom upp-/ombyggnationen genom att samarbeta med de övriga underentreprenörer. 14 års erfarenhet har gett oss kunskap om hur man utför städningen för olika arbetsgrupper och hur man sköter den miljövänliga sorteringen av sopor till de olika containrar.

År 2000 utökade vi vår verksamhet och kan sedan dess erbjuda även byggtjänster. Vi utför snickeriarbete samt rivning (endast små arbete) inom stora och små upp-/ombyggnationer som kan vara ointressanta för större byggföretag att hantera.

Vi är utbildade för samtliga typer av golv (enligt nedan) och är dessutom representanter i Stockholm för GIPECO & I-VAX. Huvudsakligen utför vi dessa typer av golvbehandling:

   • Oljebehandling med Carl´s och Timberex (Vi är utbildade av LS konsult).
   • Vax behandling med I-Vax och Trend (Vi är utbildade av PLS samt GIPECO).
   • Polishbehandling med Jonsson.
   • Mattvätt
Tack vare våra maskiner kan vi garantera en perfekt städning av alla rulltrappor. Den ena av våra maskiner, en Hefter Cleantech RF40, kan utföra en automatiserad och grundlig rengöring av trappan.

Rena lokaler är viktiga för trivseln. Vi utför slutstädning inför besiktningar och innan inflyttning i era nya lokaler.

Utöver de ovan nämnda tjänsterna erbjuder Ed´s även entrémattor (inklusive byte), byte av lampor i era fastigheter samt mer traditionella ronderingar och röjningsuppdrag.