Vi är glada över att ha fått en ny kund, i ett nytt område. Vi välkomnar Sollentunahem till vår värld av professionell trappstädning! För oss innebär det att vi expanderar och växer på norra sidan av stan. Med start redan efter sommaren kommer våra elbilar att rulla i Sollentuna och utföra trappstädning i knappt 200 trapphus.

Sollentunahem är inspirerade av Ed´s arbete för AB Stockholmshem i Rågsved. Ed´s är ju utpräglade specialister på trappstädning. Men i januari 2011 fick vi ett bredare uppdrag där vi, utöver trappstädningen, även städar utomhus (plockar skräp), sysslar med enklare fastighetsskötsel och har – inte minst – ett socialt ansvar. Upplevelsen har blivit lite grann som gamla tiders portvakt. Utöver städteamen så jobbar vi med en ronderingspatrull som går igenom samtliga utrymmen i husen flera gånger per vecka. Utifrån ronderingarna åtgärdar vi sedan det som behövs, som till exempel byta trasiga lampor eller röja bort kvarlämnade saker från trapphusen.

Där har både Ed´s och hyresvärden har fått många positiva omdömen från hyresgäster. Vi är övertygade att vi kommer att göra skillnad även i norrort!

 

/Dina vänner på Ed´s