Välkommen till Ed´s

ED’s  är ett företag med höga ambitioner och stora krav på perfektion. Med erfarenhet sedan 1989 har vi hunnit etablera oss som ett kunnigt, pålitligt och noggrant företag med många nöjda kunder. Vi har mer än 90 anställda och städar idag drygt 5000 trapphus – varje vecka! Vårt verksamhetsområde är Stor-Stockholm och vi har vårt huvudkontor i Fredhäll.

För oss är personalen det viktigaste. Anställda som trivs på sin arbetsplats, och med sina arbetskamrater, utför alltid ett bättre arbete.  Samtliga anställda har genomgått flera städutbildningar och har flera års erfarenhet inom städ- och byggbranschen.

De flesta av våra anställda har dessutom arbetat inom företaget i många år, vilket ger trygghet till oss och till våra uppdragsgivare.

Vad vi står för på Ed´s

Ed´s företagsidé (eller affärsidé som den även kallas) är att erbjuda professionell och kostnadseffektiv trappstädning till våra kunder.
Ed´s företagsfilosofi handlar om att bryta ner även de mest självklara (och enkla) arbetsmomenten och utifrån det skapa ett system. Ett system som sedan appliceras på vilka uppdrag som helst och är helt skalbart.
Ed´s löfte till dig som avtalskund är att utföra det överenskomna arbetet med stort engagemang, professionellt, med full insyn och i tid. Det låter enkelt, men där skiljer vi oss markant från många av våra konkurrenter
Med fler än 5.000 trapphus varje vecka kallar vi oss stolt Stockholms mesta trappstädare. Vi levererar! Oavsett årstid och väder!

Våra specialkunskaper

Trappstädning är företagets kärnverksamhet. Vi är Stockholms (i särklass) mesta trappstädare. Vi städar över 4500 trapphus – varje vecka! 
Främst för våra avtalskunder kan vi med hjälp av våra batteridrivna och åkbara maskiner kan vi utföra städningar av de flesta sorters garage. Vi utför både engångsstädningar samt avtalsstädningar. 
För våra avtalskunder har vi utarbetat ett system för byggstädning som ger långsiktigt både lägre kostnader för sophanteringen och ett renare bygge där vi tar ansvar för sophanteringen inom hela byggområdet.
För våra avtalskunder har vi en mängd olika tilläggstjänster att erbjuda. Allt från fönsterputs, röjningar, stor- och finstädningar till golvvård och rulltrappsrengöringar.

Bilder från vår vardag